Menu

Fii mesagerul sperantei

Un gest simplu care face diferenta

 

O boala incurabila nu il afecteaza doar pe cel diagnosticat, ci pe toti cei din jurul sau. Clipele petrecute impreuna se numara altfel, iar timpul capata alta valoare. In Romania, sunt mii de familii care se lupta cu neputinta, disperarea si revolta si care au nevoie de sprijin pentru a izbandi. Impreuna le putem readuce speranta si putem da culoare timpului lor

Printr-un gest simplu, care nu implica niciun cost, poti fi alaturi de pacientii cu boli incurabile si de cei dragi lor. Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit catre HOSPICE pentru ca acestia sa primeasca sprijin gratuit si neconditionat.

De 25 de ani, HOSPICE Casa Sperantei este alaturi de copiii si adultii care infrunta un diagnostic necrutator prin servicii complete de ingrijire paliativa: internare in unitatile cu paturi, vizite la domiciliu, asistenta sociala, consiliere psihologica, recuperare prin kinetoterapie si activitati cu personal specializat in centrele de zi. Pana acum, peste 20.000 de oameni prinsi intr-o cursa nedreapta, au aflat ca nu sunt singuri in lupta lor.

Prin simpla completare a unui formular emis de ANAF, poti redirectiona 2% din impozitul pe venit catre HOSPICE Casa Sperantei.
Redirectionarea nu implica niciun cost pentru tine, pentru ca ea se face din impozitul platit deja catre stat in 2015.

Du mai departe mesajul nostru

 

Cateodata o poza de familie ne poate aminti care sunt cele mai importante lucruri pentru fiecare dintre noi. Daca si tu crezi ca ne luam puterea din dragostea celor de langa noi, implica-te pentru a pastra bucuria clipelor petrecute impreuna.  Convinge-i pe prietenii, apropiatii si cunoscutii tai ca un gest simplu poate face diferenta. Arata-le ce impact are ingrijirea de tip hospice pentru societatea din Romania.

[+] Distribuie o marturie tulburatoare

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!